Ga naar de inhoud

Adverteren

Uit diverse onderzoeken blijkt dat radio reclame werkt! Door de spot meerdere keren te horen blijft de inhoud van de boodschap steeds meer tot de verbeelding spreken. Kortom als uw radiospot diverse keren wordt uitgezonden op een dag zal de luisteraar/consument dit beter onthouden en op het moment dat men denkt aan aanschaf van het aangeboden product, zal de consument zeker aan uw product denken want uw naam/product kent men van de radiospot!

Op Polderpop Radio bieden wij u deze unieke gelegenheid, om uw radiospot regelmatig uit te zenden, wat de herkenbaarheid vergroot. Want adverteren doet begeren,

Wij bieden aan dat uw radiospot elke dag van de week wordt uitgezonden tussen 06.00 – 22.00 uur. De eerste dag wordt de spot om 6 – 8 -10-12-14-16-18-20-22 uur uitgezonden. De tweede dag om 7 – 9 – 11 – 13 – 15 – 17 – 19 – 21 uur. De derde dag als de eerste dag en de vierde dag als de tweede dag enzovoort. Dit houdt in dat uw radiospot in een maand 255 keer wordt uitgezonden! Dit alles voor 99 euro per maand ofwel nog geen 40 eurocent per keer.

Kortom kies voor een radiospot op Polderpop radio en neem snel contact met ons op via de contact pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *