Meteen naar de inhoud

Elke zaterdag op Polderpop Radio: “De Mebo-2 Club”

Zaterdag 30 september is het programma de “Mebo-2 club” op Polderpop Radio te horen, Henk Kruize presenteert het tussen 14 en 16 uur. De herhaling van het programma is op dinsdag 3 oktober van 18 tot 20 uur.

Zaterdagmiddag van 14 tot 16 uur is ie weer “on air”, de “Mebo-2 Club”. In deze aflevering gaan we terug naar 1973, precies 50 jaar geleden. Je hoort dan weer de “R.N.I.” plaatjes uit 1973 vanaf het echte vinyl, zoals “Go like Elijah” van Chi Coltrane (die in het fameuze TopPop filmpje stomdronken was), “Ring ring” van toen nog Bjorn, Benny, Aghneta and Frida (pas in 1974 werd het Abba) “Geef ons een kans”-Het Radio Noordzee koor, “Harmony”-Ray Conniff Singers, “D’yer maker”-Led Zeppelin, “Feel the need in me”-Detroit Emeralds, “China groove”-Doobie Brothers en nog veel meer leuks.

Ook laten we weer veel leuke programma fragmenten horen, zoals de start van de ledenwerfactie voor de nieuwe omroep “RTV Noordzee” en ook de parodie die Andre van Duin daarop maakte door zijn eigen omroep vereniging op te richten, genaamd “V.T.S.A.D.D.V.O.N.” waar dat voor staat??? Dat leggen we je Zaterdagmiddag wel uit. Ook hoor je fragmenten van Leo van der Goot die voor een keer de Top 50 presenteert, de aankondiging op 24 Februari 1973 dat de ankerketting gebroken was, uiteraard mag Ferry maat niet ontbreken en ook hoor je nog wat van Hans Molenaar.

Dit alles, voor de voormalige die-hard Radio Noordzee fan uit 1973. Kun je zaterdagmiddag niet luisteren, geen probleem, we herhalen het op Dinsdag avond 3 Oktober van 18 tot 20 uur.

Luist je lekker mee??? Mooi, dan maakt Henk Kruize er iets leuks van…………….

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *