Ga naar de inhoud

Elke zaterdag op Polderpop Radio: “De Mebo-2 Club”

Het is weer “Radio Noordzee – Mebo-2” tijd op Zaterdag 27 Juli en Dinsdag 30 Juli, de Radio Noordzee fan zit dan weer standy by….. Wat gaan we doen in deze aflevering? Nou, in het eerste uur hoor je programma fragmenten van o.a. de Duitse DJ Horst Reiner, uitgezonden in Maart 1970. Radio Noordzee had van Januari 1970 tot Juli 1970 ook 3 Duitstalige DJ’s in dienst. Ook hebben we een fragment van Ferry Maat met de RNI Top 50 van 10 Juni 1972 en hoor je DJ Tony Berk zijn programma van 25 Juni 1972.

De muziek in het eerste uur is o.a. “Who’ll stop the rain”-C.C.R., “Searching for places”-Temple, “Allright now”-The Free, “I believe in love”-Honeypie, “Hello Darkness”-Shocking Blue, “It’s great fun”-Hearts of Soul, “Melting pot”-Booker T and the MG’s en nog veel meer leuks.

Dan gaan we naar het tweede uur, Radio Noordzee programma fragmenten uit Henk Kruize zijn geluidsbanden collectie zijn o.a. “Driemaster” met Nico Steenbergen, uitgezonden op 23 mei 1972, Andre van Duin maakte zijn tiende programma voor Radio Noordzee op 11 Maart 1973 en het populaire live-programma “Buitengaats”, gepresenteerd door Gerard Smit van 30 Juni 1974, dus dat is ook al weer 50 jaar geleden… time flies….

Dan de muziek, je hoort o.a. “Wildflower”-Skylark, “Inkpot”-Shocking Blue, “Caroline”-Mike and Micheal, “You’re so vain”-Carly Simon, “W.O.L.D.”-Harry Chapin, “Superstition”-Stevie Wonder, “Crocodile rock”-Elton John, “Suspicious minds”-Elvis Presley en nog veel meer hits uit de periode 1972, 1973 en 1974.

Verplichte kost dus voor de radiofans!!!!!! Henk Kruize was weer verantwoordelijk voor de samenstelling, productie en presentatie en hij deed weer zijn uiterste best om er een heel leuk programma van te maken.

Lekker meeluisteren dus en mocht je zelf nog een leuk stukje Radio Noordzee programma of een leuke Noordzee hit willen horen??? Dat kan, gewoon even mailen naar polderpophenk@gmail.com en dan gaat henk het snel opzoeken in zijn archief.

Enjoy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

=========================================================

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *