Ga naar de inhoud

Eliëns Carwash Area

Wij laten jouw auto weer stralen

Eliëns Carwash Area biedt de totaaloplossing voor zowel selfservice als carwash liefhebbers. De volautomatische wasstraat wast auto’s en bestelwagens krasvrij, tot een maximale hoogte van 2m20. De combinatie van een soft touch carwash en het gebruik van hoogwaardige, milieuvriendelijke reinigingsmiddelen geeft een uitstekend wasresultaat.

Unieke voorwasservice

Wij bieden onze klanten een unieke voorwasservice door elke auto handmatig voor te wassen.
Onze medewerker inspecteert de auto, daarna wordt de auto volledig afgespoeld met verwarmd water en onder hoge druk, zodat insecten, oliën en vogelpoep sneller oplossen.

Liever zelf je auto wassen? Maak dan 24 /7 gebruik van onze self carwash

In één van onze 7 ruime doe-het-zelf-wasboxen kun je jouw auto een complete wasbeurt geven in je eigen tempo. Ideaal voor onder andere motoren, campers en caravans. Je vindt hier onder andere een hogedrukspuit, schuimpistool en wasborstel.
Betaal gemakkelijk contactloos met de pin of met de Eliëns wasmunten.

Stofzuigerplein

De meeste ‘gewone’ stofzuigers verwijderen niet al het stof, vuil, zand of modder. Eliëns Carwash Area heeft een speciaal stofzuigerplein waar het interieur van je auto snel en krachtig gereinigd wordt.

Alles op één locatie voor jou en voor je auto

Vanwege de fijne ligging en snelle doorloop weten heel veel mensen dagelijks onze locatie te vinden aan de Kempenbaan 1 in Veldhoven. We bieden alles aan op één plek voor jou en je auto!

  • ·         Carwash en ruime doe-het-zelf wasboxen
  • ·         Tanken bij BP
  • ·         Verse broodjes bij Frais de jour & Subway Veldhoven
  • ·         Stofzuigerplein
  • ·         Textielwasserette Kiswash, wassen en drogen tot 18 kilo

Kijk voor meer informatie op: www.elienscarwash.nl