Ga naar de inhoud

Vakantie huis boeken bij Europarcs via Polderpop Radio dat kan!

Nieuw bij de vakantiewoning is de omheining van de tuin, wel zo veilig en daardoor nog meer geschikt voor een gezin met kleine kinderen!

Op onderstaande link is ook de beschikbaarheid te checken.

Rechtstreeks boeken bij Europarcs kan ook via onderstaande link, maar u krijgt dan geen korting!

De foto’s die worden getoond via onderstaande link zijn niet de foto’s van de vakantiewoning, maar van een algemene soortgelijke woning.

https://www.europarcs.nl/object/164223210/10597331/

De 6 persoons vakantiewoning is ook te boeken via www.booking.com via onderstaande link:

https://www.booking.com/hotel/nl/6-persoons-bungalow.nl.html?aid=935088&label=bookmark-row&sid=74b680d27fe925e702e26634661877f6&all_sr_blocks=1045115701_376846403_6_0_0;checkin=2024-05-03;checkout=2024-05-06;dest_id=-2141282;dest_type=city;dist=0;group_adults=6;group_children=0;hapos=2;highlighted_blocks=1045115701_376846403_6_0_0;hpos=2;matching_block_id=1045115701_376846403_6_0_0;no_rooms=1;req_adults=6;req_children=0;room1=A%2CA%2CA%2CA%2CA%2CA;sb_price_type=total;sr_order=popularity;sr_pri_blocks=1045115701_376846403_6_0_0__83960;srepoch=1711793544;srpvid=352e47bf644f003a;type=total;ucfs=1&#hotelTmpl

Rechtstreeks boeken via Polderpop radio is aanzienlijk goedkoper, omdat u de commissie aan Europarcs of booking.com niet hoeft te betalen, aan u de keus!

De 6 persoons bungalow beschikt over een omheinde tuin, een terras, gratis WiFi en heeft mooi uitzicht op de tuin. De accommodatie is gelegen op een vakantiepark met veel faciliteiten, zoals een uitgebreide speeltuin, een restaurant, een gratis toegankelijk binnenzwembad, een privéstrand en gratis privé parkeergelegenheid. 

De vakantiewoning heeft 3 slaapkamers, een flatscreen-tv, een volledig uitgeruste keuken met een koelkast, oven en vaatwasser en 2 badkamers met een douche. Tegen betaling kan de accommodatie handdoeken en beddengoed verzorgen. 

In de omgeving is veel te doen en te zien: denk aan Zwolle (met IJsselhallen en Dinoland), Kampen, Elburg (met de bijzondere tentoonstelling Zandsculpturen), Harderwijk en de Van Nahuys Fountain. Ook natuurgebieden als de Oostvaardersplassen zijn niet ver weg. Het dichtstbijzijnde vliegveld is Luchthaven Schiphol, op 85 km van de 6 persoons bungalow.

Pal aan het kabbelende water van het Veluwemeer, ingesloten door de groene vlaktes van Flevoland, ligt het vakantiepark EuroParcs Zuiderzee te Biddinghuizen. Voor de watersporters, adrenalinejunks, jong en oud is dit het ideale vakantiepark om de uitgestrekte Veluwse bossen, de pittoreske Hanzesteden, Flevolandse polders en natuurlijk Walibi Holland te ontdekken!

Water en achtbanen

De watersporters onder ons zullen helemaal in hun element zijn op EuroParcs Zuiderzee. Of je nu een bootje huurt, een verfrissende duik neemt in het Veluwemeer, de zeilen hijst of gaat surfen, het kan allemaal met de eigen jachthaven en strand van het vakantiepark. Voor een lekker hapje en drankje aan het water kun je terecht bij Beachclub Zuiderzee. Op slechts vier minuten rijden met de auto sta je in Walibi Holland in Biddinghuizen, waar je de hele dag spectaculaire achtbaanritten kunt maken in de Untamed en de Goliath.

Het park beschikt over vele faciliteiten waaronder een gratis toegankelijk overdekt zwembad en sauna, bowlingbaan, kinderspeelpaleis, restaurant en een Spar supermarkt. Er is ook een kinderanimatieteam aanwezig.

Uitgestrekte polders en Hanzesteden

Fietsers en wandelaars kunnen hun hart ophalen in de omgeving van EuroParcs Zuiderzee. De provincie Flevoland heeft vele fiets- en wandelroutes dwars door de polders en bossen te bieden. Ontdek ook de bijzondere Hanzesteden aan het Veluwemeer, die bekendstaan om een rijke geschiedenis die vandaag de dag nog merkbaar zijn op het gebied van ambacht, welvaart en culinaire genieten. Kampen en Elburg bijvoorbeeld, waar je even terug in de tijd gaat als je door de historische centra loopt. Aan de overkant van het meer ligt Nunspeet, een kunstenaarsdorp middenin de uitgestrekte Veluwse bossen en heidevelden. Flaneer over de boulevard en breng een bezoek aan het Dolfinarium in Harderwijk, waar de kids zich kostelijk zullen vermaken! Bij warm weer kun je heerlijk relaxen aan de stranden Horst en Nulde, of natuurlijk gewoon op het eigen zandstrand van EuroParcs Zuiderzee. Voor wie gek is op moderne architectuur, zijn een bezoek aan de Flevolandse steden Almere en Lelystad een aanrader! In Lelystad vind je ook Batavia Stad Fashion Outlet, waar je voordelig kunt shoppen op de bodem van de voormalige Zuiderzee.

De Vakantie woning:

Cube Split 6 is een vrijstaand, gelijkvloers chalet met ruimte voor 6 personen. In de woonkamer vind je een zithoek met televisie en een aparte eethoek. De keuken is onder andere voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, inductiekookplaat en een filter koffiezetapparaat. In totaal telt deze vakantiewoning 3 slaapkamers, elk met 2 eenpersoonsbedden. Verder zijn er 2 luxe badkamers met een regendouche en daarnaast zijn er 2 toiletten aanwezig. Buiten is een terras met een buitenmeubilair. Je kunt bij dit chalet 1 auto parkeren en er is gratis wifi beschikbaar. In deze vakantiewoning zijn huisdieren niet toegestaan.

Maximaal 1 Baby

Sinds 30 oktober 2023 is het maximale aantal baby’s dat boven op de capaciteit van een accommodatie kan worden geboekt, aangepast naar één baby. Voorheen was dit aantal twee baby’s. Omwille van veiligheidsredenen, voornamelijk bij brand, is het verplicht om de maximale capaciteit van de accommodatie in acht te nemen. Het is dan ook niet toegestaan om het aantal vermelde personen te overstijgen, zelfs als het om een baby of een klein kindje gaat.

De Recron voorwaarden zijn van toepassing bij het maken, wijzigen of annuleren van een reservering.

Gasten kunnen binnen 24 uur na het maken van de boeking kosteloos annuleren. Na deze 24 uur worden de annuleringskosten bepaald volgens de RECRON voorwaarden.

Vraag via onderstaand contact formulier naar de speciale prijzen.

De bedragen zijn inclusief eindschoonmaak en reserveringskosten en exclusief bedlinnen en toeristenbelasting (deze zijn namelijk afhankelijk van het aantal personen).

Toeristenbelasting is € 1,55 per persoon/per nacht en bedlinnen € 10,95 per persoon

Extra opties bij te boeken:

Campingbedje (kind) € 7,00 p/st deze hebben geen matrasje en geen bedlinnen.

Matras voor campingbedje € 3,00

Kinderstoel € 7,00 p/st

Handdoekenpakket (handdoek & badlaken) € 7,95 per set

Keukendoekpakket (theedoek + handdoek) € 6,95 per set

Early check in (vanaf 13.00 uur) € 35,00

Deze extra opties worden verzorgd door Europarcs

Hoe is deze vakantiewoning te boeken?

Vul het onderstaande contactformulier in. Vermeld voor welke periode u graag wilt boeken, met hoeveel personen en vergeet ook uw telefoonnummer niet te vermelden. U ontvangt van ons zo spoedig mogelijk een bericht of voor de gevraagde periode de vakantiewoning beschikbaar is en een definitieve prijsopgave.